DKO Ορθοπαιδικό Κέντρο

Το DKO Ορθοπαιδικό Κέντρο του Dr Δημήτρη Καστρενόπουλου στην Νίκαια, παρέχει στους ασθενείς του ορθοπαιδικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τις παθήσεις των αρθρώσεων, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο Ισχίο και το Γόνατο μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, με τις πλέον σύγχρονες θεραπείες Βιορθοπαιδικής τεχνολογίας και εμφυτευμάτων αρθροπλαστικής, με την επαναστατική χειρουργική τεχνική microplasty ASI για την αρθροπλαστική του Ισχίου και την τεχνική MIS quadriceps-sparing (διατήρησης τετρακεφάλου) για την αρθροπλαστική του Γόνατος.

Το  Ορθοπαιδικό Κέντρο είναι εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο πελματογράφο της εταιρείας Sensor Medica και μεγάλη εξειδίκευση στην κατασκευή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή εξατομικευμένων ορθoτικών πελμάτων της εταιρείας medicafeet που αποκαθιστούν τη φυσιολογική λειτουργία του άκρου πόδα και την επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς πόνο.

Με τη βοήθεια του πελματογράφου μπορούμε να προβούμε σε στατική, αλλά και σε δυναμική ανάλυση βάδισης του κάθε ασθενούς και να δούμε τον τρόπο κατανομής των φορτίων στον άκρο πόδα.

Τα ορθοτικά πέλματα κατασκευάζονται ειδικά για τον κάθε ασθενή και αλλάζονας τα φορτία που επιβαρύνουν τον άκρο πόδα, επιτρεποντάς του να λειτουργεί ιδανικά κατα την διάρκεια κάθε είδους δραστηριότητας.

Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην αποκατάσταση, κατά την διάρκεια της οποίας ο ασθενής παρόλα τα φυσικά μέσα που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία, πολλές φορές δεν μπορεί να ανακουφισθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να προγραμματίσετε στο Ορθοπαιδικό Κέντρο ένα ραντεβού- ορθοπαιδική εξέταση και πιθανό πελματογράφημα.

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε – και να σας απαλλάξουμε απο τον πόνο και την δυσλειτουργία του άκρου πόδα σας!